Termeni si Conditii

Acesti termeni si conditii („Acord”) stabilesc termenii si conditiile generale ale utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului web andreiturca.ro („Site-ul” sau „Serviciul”) si a oricaror produse si servicii aferente acestuia (colectiv, „Servicii”). Acest Acord este obligatoriu din punct de vedere juridic intre dumneavoastra („Utilizator”, „dvs.” sau „al dumneavoastra”) si operatorul acestui site web („Operator”, „noi”, „noi” sau „nostru”). Daca incheiati acest acord in numele unei companii sau al unei alte entitati juridice, declarati ca aveti autoritatea de a lega o astfel de entitate la acest acord, caz in care termenii „Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.” se vor referi la o astfel de entitate. 


Prin accesarea site-ului, vizitatorul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de contact si/sau cerere de ofera, asa cum sunt ele prezentate pe site.


Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dumneavoastra raspundere. andreiturca.ro (Andrei Turca Fotograf Videograf Iasi) nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea, ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

 

andreiturca.ro (Andrei Turca Fotograf Videograf Iasi) nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic, sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

 

Link-uri catre alte resurse

Desi site-ul web si serviciile pot fi conectate la alte resurse (cum ar fi site-uri web, aplicatii de colectare date precum Google Analytics .), nu implicam, direct sau indirect, nicio aprobare, asociere, sponsorizare, aprobare sau afiliere cu vreo resursa legata, cu exceptia cazului in care este specificat aceasta legatura.  Nu ne asumam nicio responsabilitate sau raspundere pentru actiunile, produsele, serviciile si continutul oricarei alte parti terte. 

 

 

andreiturca.ro (Andrei Turca Fotograf Videograf Iasi) nu este responsabil pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau sursele spre care trimit aceste linkuri.

Politica de Condifentialitate

Ne pasa de confidentialitatea si securitatea datelor. Pentru mai multe detalii in aceasta privinta va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate: https://andreiturca.ro/politica-de-confidentialitate/.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

„Drepturi de proprietate intelectuala” inseamna toate drepturile prezente si viitoare conferite prin statut, drept comun sau capital in sau in legatura cu orice drept de autor si drepturi conexe, marci comerciale, desene, brevete, inventii, bunavointa si dreptul de a actiona in justitie pentru transmitere, drepturi de inventii, drepturi de utilizare si toate celelalte drepturi de proprietate intelectuala, in fiecare caz, indiferent daca sunt inregistrate sau neinregistrate, inclusiv toate cererile si drepturile de a solicita si de a fi acordate, drepturi de a revendica prioritate de la aceste drepturi si toate drepturile sau formele similare sau echivalente protectie si orice alte rezultate ale activitatii intelectuale care subzista sau vor exista acum sau in viitor in orice parte a lumii. 

 

Acest Acord nu va transfera nicio proprietate intelectuala detinuta de Operator sau de terti, iar toate drepturile, titlurile si interesele asupra si asupra unei astfel de proprietati vor ramane (intre parti) exclusiv Operatorului. Toate marcile comerciale, marcile de servicii, elementele grafice si siglele utilizate in legatura cu site-ul web si serviciile sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Operatorului sau ale licentiatorilor sai. Alte marci comerciale, marci de servicii, grafice si logo-uri utilizate in legatura cu site-ul web si serviciile pot fi marci comerciale ale altor terti. Utilizarea de catre dvs. a site-ului web si a serviciilor nu va acorda niciun drept sau licenta de a reproduce sau de a utiliza in alt mod oricare dintre marcile comerciale ale operatorului sau ale tertilor.

 

andreiturca.ro (Andrei Turca Fotograf Videograf Iasi) nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Activitati Interzise

Sa folositi materialele foto video publicate pe site fara acordul scris atat al fotografului cat si al modeldlor fotografiate.

 

Sa va angajati in orice utilizare automata a sistemului, cum ar fi utilizarea de scripturi pentru a trimite comentarii sau mesaje sau folosirea oricaror instrumente de extragere si extragere a datelor, roboti sau alte instrumente similare.

Schimbari si amendamente

Ne rezervam dreptul de a modifica acest acord sau termenii sai referitori la site-ul web si serviciile in orice moment, la discretia noastra. Cand o vom face, vom revizui data actualizata in partea de jos a acestei pagini. De asemenea, va putem notifica in alte moduri, la discretia noastra, cum ar fi prin informatiile de contact pe care le-ati furnizat. O versiune actualizata a acestui Acord va intra in vigoare imediat dupa publicarea Acordului revizuit, daca nu se specifica altfel. Utilizarea in continuare a site-ului web si a serviciilor dupa data intrarii in vigoare a Acordului revizuit (sau orice alt act specificat la acel moment) va constitui consimtamantul dumneavoastra pentru aceste modificari.

Acceptarea acestor termeni

Confirmati ca ati citit acest Acord si sunteti de acord cu toti termenii si conditiile acestuia. Prin accesarea si utilizarea site-ului web si a serviciilor, sunteti de acord sa fiti legat de acest acord. Daca nu sunteti de acord sa respectati termenii acestui Acord, nu sunteti autorizat sa accesati sau sa utilizati site-ul web si serviciile. 

Date de Contact

Daca aveti intrebari, nelamuriri sau reclamatii cu privire la acest Acord, va incurajam sa ne contactati folosind detaliile de mai jos:

andreiturca.ro/contact-fotograf-iasi/

salut@andreiturca.ro

 

Acest document a fost actualizat ultima dată la 26 februarie 2023