Fotograf Botez Iași

Sunt un fotograf de botez in Iasi care mereu aspira sa maximizeze calitatea pozelor atat in la sedinta foto cat si in procesul de editare  a fotografiilor.

 

Experienta si pasiunea mea pentru fotografie iti vor oferi poze de calitate atat tehnic cat si creativ pentru orice eveniment – majorat, petrecere, aniversare, cununie, botez, serbare la scoala, absolvire sau alte evenimente.

Sunt un fotograf de botez in Iasi care mereu aspira sa maximizeze calitatea pozelor atat in la sedinta foto cat si in procesul de editare a fotografiilor.


Experienta si pasiunea mea pentru fotografie iti vor oferi poze de calitate atat tehnic cat si creativ pentru orice eveniment – majorat, petrecere, aniversare, cununie, botez, serbare la scoala, absolvire sau orice alt eveniment unic.

fotograf biserica botez Iasi Natalia - preot cristelnita

Fotograful tau de botez

Fie ca e un botez complet cu petrecere si sesiune inainte de botez, sau doar botezul in sine la biserica, sunt dedicat sa suprind cele mai bune momente cat mai frumos la botezul tau.
 
Detin experienta si cunostintele necesare sa ofer imagini frumoase si unice care sa le pretuiesti pentru totdeauna.
Anii de experienta in domeniul fotografiei ma fac sa inteleg importanta suprinderii atmosferii si emotiilor de la botezul copilului tau.
Preturile mele sunt flexibile pentru a se potrivi cu nevoile tale si bugetul tau. In pachetul de fotografie de botez fiind incluse atat pozele de tip candid, cat si pozele de grup sau cererile individuale din timpul botezeului.
Folosesc echipament modern impreuna cu tehnicile proprii pentru a produce imagini care extrag esenta botezului intr-un mod memorabil.
Fiind fotograf in Iasi intr-o piata in crestere si competitiva mereu incerc sa ma ridic deasupra asteptarilor prin serviciile mele foto. Sunt determinat sa ofer calitatea cea mai buna si ma straduiesc mereu sa ma intrec pe mine insumi.
andrei turca fotograf video iasi eveniemnte botezuri portrete - portret cu lumina complexa remat pe trepied patrat

Despre mine

Experienta acumulata practicand diferite tipuri de fotografie, de la fotografie de strada si peisaj pana la fotografia de produs in propriul studio ma fac persoana potrivita pentru a suprinde momente si memorii unice la orice eveniment la care ai nevoie de un fotograf.
 
Pe langa practica proprie din ultimii ani, de asemena am studiat in UK Fotografia si Videografia dupa care am avut propriul business de fotografie de produs. Intors in orasul natal Iasi, vreau sa imi pun cunostintele in practica aici si sa creez fotografii si momente memorabile atat pentru mine cat si pentru clienti. 

Despre mine

Experienta acumulata practicand diferite tipuri de fotografie, (fotografie de strada, fotografie de peisaj, fotografia de produs) ma fac persoana potrivita pentru a suprinde momente si memorii unice la orice eveniment la care ai nevoie de un fotograf.
 
Pe langa practica ca fotograf de eveniment in Iasi din ultimii ani, de asemena am studiat in UK Fotografia si Videografia dupa care am avut propriul business de fotografie de produs acolo. Intors in orasul natal Iasi, vreau sa imi pun cunostintele in practica aici si sa creez fotografii si momente memorabile atat pentru mine cat si pentru clienti. 
andrei turca fotograf video iasi eveniemnte botezuri portrete - portret cu lumina complexa remat pe trepied transparent
andrei turca fotograf iasi aniversare botez la biserica ortodoxa - Alma in cadita

Despre Fotografia de Botez

Ca orice tip de fotografie, fotografia de botez are la baza suprinderea momentelor cu o claritate si luminozitate cat mai optima.
 
Insa in comparatie cu un mediu controlat precum fotografia intr-un studio foto, fotografia de botez necesita o buna cunoastere a echipamentului folosit. 
 
Varietatea de lumini atat in intensitate cat si culoare care se pot gasi intr-o biserica necesita o cunoastere avansata a bazelor tehnice fotografiei, mai ales o cunoastere intuitiva a triunghiului de expunere  intrucat o secunda in plus de gandire pierduta poate face diferenta dintre o poza reusita si una esuata.

Preturi Fotograf Iasi - Botez, Evenimente sau Sesiuni Foto

Fotograf 1-2 Ore

350 RON /ora
 • 1-2 ore prezentare la eveniment
 • 100+ poze editate individual
 • Utilizare 2 camera foto
 • Poze candid, grup, cereri personale
 • Acces Gratis Galerie Privata
 • 1-2 Saptamani Livrare

Fotograf 2-3 Ore

300 RON /ora
 • 2-3 ore prezentare la eveniment
 • 150+ poze editate individual
 • Utilizare 2 camera foto
 • Poze candid, grup, cereri personale
 • Acces Gratis Galerie Privata
 • 1-2 Saptamani Livrare

Fotograf 3+ Ore

250 RON /ora
 • 3+ ore prezentare la eveniment
 • 200+ poze editate individual
 • Utilizare 2 camera foto
 • Poze candid, grup, cereri personale
 • Acces Gratis Galerie Privata
 • 1-2 Saptamani Livrare

Portofoliu Fotograf Botez Iasi

Contact

Contacteaza-ma folosind:

TEL/WHATSAPP

0746641183

SOCIAL

Sau Completeaza Formularul:


Acest site este protejat de Google reCAPTCHA și sunt aplicate Politica de Confidențialitate de la Google cât și Termenii și Condițiile Google.

Sau Completeaza Formularul:


Acest site este protejat de Google reCAPTCHA și sunt aplicate Politica de Confidențialitate de la Google cât și Termenii și Condițiile Google.